Kunststof tuindeuren en achterdeuren

Minstens net zo belangrijk als de voordeur, is de achterdeur. Inbrekers komen het liefste achterom en het is dan ook van groot belang dat deze deur geen zwakke plek wordt. Met een kunststof achterdeur van Thermo Totaal hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Voorzien van een meerpuntssluiting met veiligheidsbeslag is uw achterdeur zeer goed beschermd tegen inbraak. Onze achterdeuren dragen dan ook niet voor niets het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

tuindeuren-schüco

Dubbele openslaande tuindeuren

Waar een normale deur vaak wordt gezien als afscheiding, vormen dubbele openslaande tuindeuren juist een vrije doorgang tussen binnen en buiten. De tuindeuren van Thermo Totaal zorgen voor meer licht in uw woning en laten uw tuin en woonkamer letterlijk samenkomen. Thermo Totaal maakt het mogelijk tuindeuren te plaatsen op plekken waar nu nog een raam zit, of misschien wel helemaal niets.

Eigen fabricage

Onze achterdeuren en openslaande tuindeuren worden in onze eigen fabriek op maat gemaakt. Het is dus mogelijk uw eigen deur volledig naar wens te laten samenstellen. Denk hierbij aan kleur, indeling en bijvoorbeeld boven- en zijlichten.

De beste kwaliteit

Onze tuindeuren en achterdeuren worden enkel gemaakt met hoogwaardige Schüco-profielen en zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het kunststof profiel, de Schüco CT 70 is gebaseerd op 5-kamer-technologie. Dit zorgt voor uitstekende warmte-isolerende eigenschappen. De twee afwateringsniveaus garanderen een optimale bescherming tegen wind, regen en lawaai. De profielen zijn leverbaar in een ruime variatie aan unikleurige- en houtnerffolies.

HR++ isolatieglas

De kunststof deuren van Thermo Totaal worden standaard geleverd met HR++ isolatieglas. Deze dubbele beglazing werkt extra warmte- en geluidsisolerend en draagt bij aan een nog hoger wooncomfort. Voor bepaalde situaties is het wenselijk om HR+++ (driedubbel) glas of dubbel gelaagd veiligheidsglas te plaatsen. Ook deze varianten zijn bij Thermo Totaal leverbaar.

De voordelen van kunststof tuindeuren

Uitstekend warmte-isolerend

Energiekostenbesparend

Geluidsreducerend

Inbraakwerend

Brandwerend

Onderhoudsarm

Eenvoudig bedienbaar

Woningwaardeverhogend

In veel kleurcombinaties leverbaar

Montage en afwerking

De juiste montage en afwerking is essentieel om bovenstaande voordelen te kunnen waarborgen. De kunststof deuren van Thermo Totaal komen dan ook altijd inclusief montage. Onze professionele montageploegen zijn gespecialiseerd in het renoveren van woningen met kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en gevelbekleding. Ze werken snel, veilig en volgens de hoogste kwaliteitsnorm. Wij geven dan ook niet voor niets 20 jaar garantie én u betaalt bij ons altijd achteraf!

Prijzen kunststof tuindeuren

Afhankelijk van uw woonsituatie en uw specifieke woonwensen wordt elke deur speciaal voor u op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Online een prijsindicatie geven vinden wij dan ook erg moeilijk. Wij komen graag bij u thuis om de situatie in kaart te brengen en samen met u de mogelijkheden te bespreken. Eén van onze ervaren adviseurs geeft u dan uitgebreid uitleg over de deuren van Thermo Totaal. In de meeste gevallen krijgt u terplekke direct een reële prijsindicatie. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Maak via onderstaande button eenvoudig een afspraak en kom er achter wat de mogelijkheden zijn voor uw woning.

Offerte aanvragen

Schüco kozijnen uit eigen fabriek met 20 jaar garantie!

Offerte aanvragen