Dakkapelrenovatie

Thermo Totaal tovert uw oude dakkapel om tot een modern, duurzaam geheel dat volledig aansluit bij de rest van de woningrenovatie, zonder hiervoor de dakkapel te hoeven verwijderen!. De dakkapel wordt gestript en ontdaan van alle oude elementen en vanaf het bestaande skelet weer opgebouw met nieuwe duurzame producten. Met de aanpassingen zorgen wij ervoor dat uw dakkapel helemaal up-to-date is en uiteraard geheel onderhoudsvrij!

4

De beste kwaliteit

De kozijnen bij een dakkapelrenovatie worden enkel gemaakt met hoogwaardige Schüco-profielen en zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het kunststof profiel, de Schüco CT 70 accent is gebaseerd op 5-kamer-technologie. Dit zorgt voor uitstekende warmte-isolerende eigenschappen. De twee afwateringsniveaus garanderen een optimale bescherming tegen wind, regen en lawaai. De profielen kunnen worden gekleurd met een ruime keuze aan unikleurige- en houtnerffolies.

De voordelen van kunststof tuindeuren

Brandwerend

Onderhoudsarm

Geluidsreducerend

Inbraakwerend

Waardeverhogend

HR++ isolatieglas

De kunststof kozijnen van Thermo Totaal worden standaard geleverd met HR++ isolatieglas. Deze dubbele beglazing werkt extra warmte- en geluidsisolerend en draagt bij aan een nog hoger wooncomfort. Voor bepaalde situaties is het wenselijk om HR+++ (driedubbel) glas of dubbel gelaagd veiligheidsglas te plaatsen. Ook deze varianten zijn bij Thermo Totaal leverbaar.

Prijs dakkapelrenovatie

Elke dakkapel is uniek. Online een prijsindicatie geven vinden wij dan ook erg moeilijk. Wij komen graag bij u thuis om de situatie in kaart te brengen en samen met u de mogelijkheden te bespreken. Eén van onze ervaren adviseurs geeft u dan uitgebreid uitleg over de renovatie-opties. In de meeste gevallen krijgt u terplekke direct een reële prijsindicatie. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Maak via onderstaande button eenvoudig een afspraak en kom er achter wat de mogelijkheden zijn voor uw woning.

Offerte aanvragen

Schüco kozijnen uit eigen fabriek met 20 jaar garantie!

Offerte aanvragen