Zonwering

Combineer uw woningrenovatie met een van onze zonwerende oplossingen voor een stijvol geheel.

zonwering

Screens

Onze screens helpen om het binnen koel te houden. Ook belemmeren de screens de inkijk, terwijl u wel naar buiten kunt kijken.

Zonneschermen

Een zonnescherm creëert uiteraard schaduw buiten, maar daarnaast zorgt een zonnescherm ook voor een lagere temperatuur in huis.

Rolluiken

Voor volledige privacy en maximale veiligheid. Leverbaar als voorbouw of opbouw, met handmatige, elektrische of volautomatische bediening.

Prijzen zonwering

Afhankelijk van uw woonsituatie en uw specifieke woonwensen wordt gekeken welke zonwerende oplossing het beste bij uw woning past. Online een prijsindicatie geven vinden wij dan ook erg moeilijk. Wij komen graag bij u thuis om de situatie in kaart te brengen en samen met u de mogelijkheden te bespreken. Eén van onze ervaren adviseurs geeft u dan uitgebreid uitleg over de renovatie-opties. In de meeste gevallen krijgt u terplekke direct een reële prijsindicatie. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Maak via onderstaande button eenvoudig een afspraak en kom er achter wat de mogelijkheden zijn voor uw woning.

Offerte aanvragen

Schüco kozijnen uit eigen fabriek met 20 jaar garantie!

Offerte aanvragen