Kunststof Hefschuifpuien

Laat binnen en buiten samensmelten in een oase van licht met een hefschuifpui van Thermo Totaal. Er is altijd een mogelijkheid voor het plaatsen van een kunststof schuifpui. Van een smalle 2-delige tot een 3- of 4-delige pui over de gehele breedte van de gevel. Hoe groot hij ook wordt, een hefschuifpui van Thermo Totaal schuift altijd soepel, licht en geruisloos.

kunststof-schuifpui-schüco Schuco

Een schuifpui doet daarbij qua veiligheid niets onder voor een tuindeur. Door de hendel omhoog te draaien wordt de pui in het kozijn verankerd met 3 sterke stalen pinnen. U heeft hierbij de keuze om de hefschuifpui enkel van binnen te vergrendelen, waarbij u aan de buitenzijde een komgreep krijgt, of van binnen en buiten. Hierbij krijgt u ook aan de buitenzijde een hendel.

De beste kwaliteit

Onze schuifpuien worden enkel gemaakt met hoogwaardige Schüco-profielen en zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het kunststof profiel, de Schüco CT 70 is gebaseerd op 5-kamer-technologie. Dit zorgt voor uitstekende warmte-isolerende eigenschappen. De twee afwateringsniveaus garanderen een optimale bescherming tegen wind, regen en lawaai. De profielen zijn leverbaar in een ruime variatie aan unikleurige- en houtnerffolies.

HR++ isolatieglas

De kunststof hefschuifpuien van Thermo Totaal worden standaard geleverd met HR++ isolatieglas. Deze dubbele beglazing werkt extra warmte- en geluidsisolerend en draagt bij aan een nog hoger wooncomfort. Voor bepaalde situaties is het wenselijk om HR+++ (driedubbel) glas of dubbel gelaagd veiligheidsglas te plaatsen. Ook deze varianten zijn bij Thermo Totaal leverbaar.

De voordelen van kunststof hefschuifpuien

Uistekend warmte-isolerend

Energiekostenbesparend

Geluidsreducerend

Inbraakwerend

Montage en afwerking

De juiste montage en afwerking is essentieel om bovenstaande voordelen te kunnen waarborgen. De kunststof kozijnen van Thermo Totaal komen dan ook altijd inclusief montage. Onze professionele montageploegen zijn gespecialiseerd in het renoveren van woningen met kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en gevelbekleding. Ze werken snel, veilig en volgens de hoogste kwaliteitsnorm. Wij geven dan ook niet voor niets 20 jaar garantie én u betaalt bij ons altijd achteraf!

Prijzen kunststof hefschuifpuien

Afhankelijk van uw woonsituatie en uw specifieke woonwensen wordt elk kozijn speciaal voor u op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Online een prijsindicatie geven vinden wij dan ook erg moeilijk. Wij komen graag bij u thuis om de situatie in kaart te brengen en samen met u de mogelijkheden te bespreken. Eén van onze ervaren adviseurs geeft u dan uitgebreid uitleg over de kunststof kozijnen van Thermo Totaal. In de meeste gevallen krijgt u terplekke direct een reële prijsindicatie. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Maak via onderstaande button eenvoudig een afspraak en kom er achter wat de mogelijkheden zijn voor uw woning.

Offerte aanvragen

Schüco kozijnen uit eigen fabriek met 20 jaar garantie!

Offerte aanvragen