Kunststof Voordeuren

Een woningrenovatie kan natuurlijk niet zonder nieuwe voordeur. Doordat wij alle deuren in onze eigen fabriek op maat maken, is het mogelijk om uw eigen voordeur naar wens samen te stellen en zo een unieke entree voor uw woning te creëren.

pvc-voordeur-schüco

Veiligheid

De belangrijkste eigenschap van elke deur is natuurlijk de veiligheid. Onze kunststof deuren zijn voorzien van dikke stalen profielen met hoekverbinders, deze zorgen voor een extra sterke lasverbinding en creëren een uiterst massief geheel. Daarbij zijn al onze deuren voorzien van een meerpuntssluiting met automatische vergrendeling. Deze zijn allen SKG-gecertificeerd en dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Samen met alle isolerende eigenschappen weet u dan ook zeker dat u de warmte binnenhoudt en de dieven buiten.

De beste kwaliteit

Onze deuren worden enkel gemaakt met hoogwaardige Schüco-profielen en zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het kunststof profiel, de Schüco CT 70 is gebaseerd op 5-kamer-technologie. Dit zorgt voor uitstekende warmte-isolerende eigenschappen. De twee afwateringsniveaus garanderen een optimale bescherming tegen wind, regen en lawaai. De profielen zijn leverbaar in een ruime variatie aan unikleurige- en houtnerffolies.

HR++ isolatieglas

De kunststof voordeuren van Thermo Totaal worden standaard geleverd met HR++ isolatieglas. Deze dubbele beglazing werkt extra warmte- en geluidsisolerend en draagt bij aan een nog hoger wooncomfort. Voor bepaalde situaties is het wenselijk om HR+++ (driedubbel) glas of dubbel gelaagd veiligheidsglas te plaatsen. Ook deze varianten zijn bij Thermo Totaal leverbaar.

De voordelen van kunststof hefschuifpuien

Uitstekend warmte-isolerend

Energiekostenbesparend

Geluidsreducerend

Inbraakwerend

Brandwerend

Onderhoudsarm

Eenvoudig bedienbaar

Woningwaardeverhogend

In veel kleurcombinaties leverbaar

Montage en afwerking

De juiste montage en afwerking is essentieel om bovenstaande voordelen te kunnen waarborgen. De kunststof voordeuren van Thermo Totaal komen dan ook altijd inclusief montage. Onze professionele montageploegen zijn gespecialiseerd in het renoveren van woningen met kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en gevelbekleding. Ze werken snel, veilig en volgens de hoogste kwaliteitsnorm. Wij geven dan ook niet voor niets 20 jaar garantie én u betaalt bij ons altijd achteraf!

Prijzen kunststof voordeuren

Op deze pagina zijn een aantal populaire deuren reeds benoemd, maar afhankelijk van uw woonsituatie en uw specifieke woonwensen wordt elke voordeur speciaal voor u op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Online een prijsindicatie geven vinden wij dan ook erg moeilijk. Wij komen graag bij u thuis om de situatie in kaart te brengen en samen met u de mogelijkheden te bespreken. Eén van onze ervaren adviseurs geeft u dan uitgebreid uitleg over de deuren van Thermo Totaal. In de meeste gevallen krijgt u terplekke direct een reële prijsindicatie. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Maak via onderstaande button eenvoudig een afspraak en kom er achter wat de mogelijkheden zijn voor uw woning.

Offerte aanvragen

Schüco kozijnen uit eigen fabriek met 20 jaar garantie!

Offerte aanvragen