Toonaangevend in techniek en design

Thermo Totaal BV werkt enkel met Schüco, marktleider in Europa en al jaren de maatstaf voor kwaliteit.

 

Dit is de perfecte tijd om zorgvuldig te kiezen voor hoogwaardige kozijnen om uw wooncomfort te vergroten. Schüco laat zien dat de kozijntechniek de afgelopen jaren veel is veranderd. Hier komen design, comfort, veiligheid en duurzaamheid samen in een ideale combinatie die toegankelijk is voor iedereen.

Schuco Product header

Design, comfort, veiligheid en duurzaamheid in één

 

Aansprekend design
De Accent-serie kent al slanke profielcontouren. Door de verdiept liggende vormgeving wordt de breedte van uw kozijn optisch nóg verder verkleind. De nauwelijks zichtbare zilvergrijze of zwarte dichtingen van dit kozijn tillen het design naar een bijzonder hoog niveau. De afgeronde afwatering in de sponning zorgt voor een goede ontwatering.

 

Besparing op uw energieverbruik

Ramen kunnen voor veel warmteverlies zorgen in uw woning. Daarom kennen onze kunststof kozijnen een profielconstructie met vijf isolatiekamers en een grote kozijndiepte. Dit levert u optimale thermische isolatie op waardoor u het warmteverlies – en dus ook uw energieverbruik – aanzienlijk beperkt

 

Gecombineerd met HR++ glas wat bij Thermo Totaal als standaard geleverd wordt, kunt u een nog hogere isolatie bereiken. Wilt u de allerhoogste isolatiewaarde? Dan is zelfs triple beglazing (driedubbel glas) mogelijk!

 

Vergroot uw veiligheid

Uw huis is de plek waar u zich veilig wilt voelen. Daarom vindt u bij Schüco de meest 
moderne sluittechnieken met passende materiaalconstructies die optimaal weerstand bieden tegen inbraakpogingen. De moderne beslagtechnieken van onze kozijnen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, zoals de eisen die worden gesteld door het Politie Keurmerk Veilig Wonen ten aanzien van inbraakwerende ramen en deuren. Met de geavanceerde kozijnen van Schüco kiest u voor de hoogste mate van veiligheid. 

 

Verrassend meer wooncomfort

Zijn uw nieuwe kozijnen eenmaal geplaatst, dan zult u verrast zijn door het extra wooncomfort. Denkt u hierbij aan zeer effectieve geluidsdemping en bescherming tegen tocht - ook bij sterke wind. En dankzij de optimale transparantie van het moderne isolatieglas, geniet u van een optimale lichtinval.

 

Lange levensduur
In de profielen van de ramen, deuren en schuifsystemen zitten sterke, tegen corrosie beschermde, stalen profielen. Deze zorgen voor stabiliteit, gegarandeerde functionaliteit en een lange levensduur. Het lagere energieverbruik - en de daardoor lage CO2 uitstoot - zorgen samen met de mogelijkheid van recycling voor een hoge milieuvriendelijkheid. 

In ons eigen fabriek produceren wij de kozijnen volgens de strenge richtlijnen van Schüco. Door eigen fabricage kunnen wij kozijnen produceren welke geschikt zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen, zowel voor nieuwbouw als renovaties.

Breed kleurenpalet

Volledig recyclebaar

Ruime keuze aan beslagsysteem

Eigen fabricage

Optimale isolatiewaarden

20 jaar garantie!

Glasdiktes tot 40 mm

Verhoogt de veiligheid

Eenvoudige reiniging

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Prijzen kunstof kozijnen

Afhankelijk van uw woonsituatie en uw specifieke woonwensen wordt elk kozijn speciaal voor u op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Online een prijsindicatie geven vinden wij dan ook erg moeilijk. Wij komen graag bij u thuis om de situatie in kaart te brengen en samen met u de mogelijkheden te bespreken. Eén van onze ervaren adviseurs geeft u dan uitgebreid uitleg over de kunststof kozijnen van Thermo Totaal. In de meeste gevallen krijgt u terplekke direct een reële prijsindicatie. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Maak via onderstaande button eenvoudig een afspraak en kom er achter wat de mogelijkheden zijn voor uw woning.

Offerte aanvragen

Vorm en kleur bepaalt u zelf

Binnenshuis kiest u voor meubels en kleuren die passen bij uw smaak. Maar ook de uitstraling van de buitenkant van uw woning is van belang. Kozijnen zijn tegenwoordig sterk vormgevende elementen, die u geheel naar uw eigen wensen kunt integreren in de stijl van uw woning.

 

Kies en combineer

Wist u dat u de mogelijkheid heeft om de binnen- en buitenzijde van het kozijn van uw raam of deur in kleur en structuur te laten verschillen? Het brede spectrum aan kleuren en structuren biedt u enorm veel combinatiemogelijkheden. De heldere contouren van de kozijnen met verdiept 
liggende vormgeving geven uw woning ook nog eens een modern aanzicht.

 

Aantrekkelijk én functioneel
In Schüco kozijnen komt alles bij elkaar: goedgevormde profielen met een ongekende hoeveelheid aan kleuren, raamgrepen en accessoires, die qua design en kleur naadloos op elkaar zijn afgestemd. Een mogelijkheid om uw huis aantrekkelijker vorm te geven en technisch te verbeteren: een waardevaste investering in puur woongenot.

Schüco kozijnen uit eigen fabriek met 20 jaar garantie!

Offerte aanvragen