Toonaangevend in techniek en design

Thermo Totaal BV werkt enkel met Schüco, marktleider in Europa en al jaren de maatstaf voor kwaliteit.

 

De duurzaam geproduceerde Schüco profielen hebben smalle aanzichtbreedten welke zorgen voor een maximale lichtinval en bieden tegelijkertijd zeer goede thermische isolatie-eigenschappen. De twee omlopende afdichtingsniveaus bieden optimale bescherming tegen wind, regen en geluid.

Schuco Product header

In onze fabriek produceren wij de kozijnen volgens de strenge richtlijnen van Schüco. Door eigen fabricage kunnen wij kozijnen produceren welke geschikt zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen, zowel voor nieuwbouw als renovaties.

Breed kleurenpalet

Volledig recyclebaar

Ruime keuze aan beslagsysteem

Eigen fabricage

Optimale isolatiewaarden

20 jaar garantie!

Glasdiktes tot 40 mm

Prijzen kunstof kozijnen

Afhankelijk van uw woonsituatie en uw specifieke woonwensen wordt elk kozijn speciaal voor u op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Online een prijsindicatie geven vinden wij dan ook erg moeilijk. Wij komen graag bij u thuis om de situatie in kaart te brengen en samen met u de mogelijkheden te bespreken. Eén van onze ervaren adviseurs geeft u dan uitgebreid uitleg over de kunststof kozijnen van Thermo Totaal. In de meeste gevallen krijgt u terplekke direct een reële prijsindicatie. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Maak via onderstaande button eenvoudig een afspraak en kom er achter wat de mogelijkheden zijn voor uw woning.

Offerte aanvragen

Schüco kozijnen uit eigen fabriek met 20 jaar garantie!

Offerte aanvragen