Kunststof Gevelbekleding

Maak uw woningrenovatie helemaal compleet met Keralit gevelbekleding. Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat kunststof gevelbekleding ongevoelig is voor weersinvloeden, blijft het er jarenlang mooi uitzien. Hierdoor hoeft u nooit meer te schilderen en kunt u genieten van een strak afgewerkte woning.

keralit-gevelbekleding-1

Specificaties

Het meest gebruikte formaat is het Keralit sponningdeel 143. Dit is het model dat al jarenlang wordt toegepast in de Nederlandse woningbouw en nagenoeg op ieder type woning past. Dit populaire model gevelbekleding met panelen van 143 mm breed wordt veel gebruikt door zijn brede sponning waardoor een mooi lijnenspel ontstaat. Door deze strakke lijnen krijgt de gevel een hoogwaardig afgewerkte uitstraling. Minder gebruikt, maar ook leverbaar zijn sponningdeel 190 en potdeksel 177.

De voordelen van Keralit Gevelbekleding

Onderhoudsarm

10 jaar garantie

Woningwaardeverhogend

In 37 kleuren leverbaar

Prijzen Keralit gevelbekleding

Omdat elke klus afhankelijk van uw woonsituatie en uw specifieke woonwensen vinden wij het erg lastig om online een prijsindicatie te geven. Wij komen graag bij u thuis om de situatie in kaart te brengen en samen met u de mogelijkheden te bespreken. Eén van onze ervaren adviseurs geeft u dan uitgebreid uitleg over de producten van Thermo Totaal. In de meeste gevallen krijgt u terplekke direct een reële prijsindicatie. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Maak via onderstaande button eenvoudig een afspraak en kom er achter wat de mogelijkheden zijn voor uw woning.

Offerte aanvragen

Schüco kozijnen uit eigen fabriek met 20 jaar garantie!

Offerte aanvragen