Duurzaamheid

Bij Thermo Totaal geloven wij dat duurzaamheid niet ten koste hoeft te gaan van comfort of stijl. Onze Schüco kozijnen zijn ontworpen om de perfecte balans te bieden tussen energie-efficiëntie, duurzaamheid en innovatief design. Door de keuze voor onze producten draagt u bij aan een groenere planeet, vermindert u uw energieverbruik en geniet u van een comfortabeler thuis.

duurzaamheid-kunststof-kozijnen

Isoleren en Besparen

Bij Thermo Totaal streven we naar een toekomst waarin elk huis bijdraagt aan een groenere aarde. Met Schüco kozijnen, uitgerust met HR++ isolatieglas, zet u een stap voorwaarts in energie-efficiëntie en CO2-reductie. Onze producten resoneren met de visie van Schüco: verantwoord bouwen is geen trend, maar een essentiële keuze voor duurzame architectuur.

 

Onze Schüco kozijnsystemen voldoen aan de strengste duurzaamheidsnormen, zonder in te boeten op design en comfort. De kozijnen bieden de perfecte balans tussen esthetische vrijheid en functionele efficiëntie, waarbij klimaatbescherming en het rationeel gebruik van hulpbronnen voorop staan. De lange levensduur en volledige recyclebaarheid van onze producten onderstrepen ons toewijding aan duurzaamheid. Kies voor Thermo Totaal en maak deel uit van een duurzame toekomst.


Schüco systemen voldoen altijd aan de hoge eisen die gesteld worden aan duurzame productontwikkelingen. Bovendien bieden deze zelfde systemen maximale ontwerpvrijheid met het meest fraaie design, beste comfort, hoogste veiligheid en allerbeste thermische isolatie. De bescherming van het klimaat en het zuinig omgaan met fossiele grondstoffen is onze hoogste prioriteit. En daarbij voegen we aan toe, de lange levensduur van onze eindproducten en de oneindige recyclebaarheid van de materialen.

 

De kracht van kunststof Schüco kozijnen

Schüco CT70 Corona Accent

  • Energie-efficiëntie: Het CT70 Corona Accent profiel biedt uitstekende thermische isolatie dankzij de geavanceerde 5-kamertechnologie in het profiel. Deze isolatiecapaciteit vermindert de behoefte aan extra verwarming of koeling in een gebouw, wat leidt tot lagere energiekosten en een verkleinde ecologische voetafdruk. De twee afwateringsniveaus garanderen een optimale bescherming tegen wind, regen en lawaai.

  • Duurzaam materiaalgebruik: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen die een lange levensduur garanderen, minimaliseert dit profiel de noodzaak voor regelmatige vervanging. De robuustheid en duurzaamheid van het materiaal dragen bij aan de algehele duurzaamheid van het bouwproject.

  • Recyclebaarheid: Aan het einde van hun levenscyclus kunnen de materialen van het CT70 Corona Accent profiel worden gerecycled, waardoor de impact op het milieu verder wordt verminderd. Dit sluit aan bij de circulaire economie principes, waarbij het streven is naar het hergebruiken en recyclen van materialen.

 

Schüco Living

  • Superieure energie-efficiëntie: Met zijn 7-kamertechnologie en een diepte van 82 mm, zet het Schüco Living profiel nieuwe normen voor energieprestaties. Schüco Living is ontworpen met een focus op energie-efficiëntie, waardoor het uitermate geschikt is voor nieuwbouwprojecten die voldoen aan de hoogste energieprestatienormen. De uitstekende isolatiewaarden helpen bij het verminderen van het energieverbruik en de CO2-uitstoot. De twee afwateringsniveaus garanderen een optimale bescherming tegen wind, regen en lawaai.

  • Lange levensduur en onderhoudsgemak: Dit profiel kenmerkt zich door zijn duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud. Het is bestand tegen weersinvloeden, waardoor het minder vaak vervangen hoeft te worden en minder onderhoud vereist over de jaren heen.

  • Milieuvriendelijke productie: De productieprocessen van Schüco Living zijn gericht op duurzaamheid, met gebruik van minder energie en grondstoffen. Bovendien is het profiel aan het einde van zijn levensduur volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan de vermindering van afval.

 

HR++ isolatieglas

De kunststof kozijnen van Thermo Totaal worden standaard geleverd met HR++ isolatieglas. Deze dubbele beglazing werkt extra warmte- en geluidsisolerend en draagt bij aan een nog hoger wooncomfort. Voor bepaalde situaties is het wenselijk om HR+++ (driedubbel) glas of dubbel gelaagd veiligheidsglas te plaatsen. Ook deze varianten zijn bij Thermo Totaal leverbaar.

 

De profielen zijn leverbaar in een ruime variatie aan unikleurige- en houtnerffolies. Beide profielen zijn dus niet alleen energie-efficiënt en duurzaam in gebruik, maar ook ontworpen met een visie op de toekomst wat betreft materiaalgebruik en milieubelasting. Door te kiezen voor deze profielen, ondersteunen klanten een duurzamere bouwpraktijk en dragen zij bij aan een verminderde ecologische voetafdruk.

 

Breed kleurenpalet

Volledig recyclebaar

Ruime keuze aan beslagsysteem

Eigen fabricage

Optimale isolatiewaarden

20 jaar garantie!

Glasdiktes tot 40 mm

Verhoogt de veiligheid

Eenvoudige reiniging

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Offerte aanvragen

Schüco kozijnen uit eigen fabriek met 20 jaar garantie!

Offerte aanvragen