Duurzaamheid

De balans terugbrengen tussen mens en milieu door duurzaam te renoveren

bg (1)

Isoleren en Besparen

Door uw huis beter te isoleren door het te voorzien van duurzame Schüco kozijnen met HR++ isolatieglas kunt u actief bijdragen het energieverbruik te reduceren en dus de uitstoot van CO² aanzienlijk te verminderen.


De visie van Thermo Totaal BV sluit daarbij aan bij de visie van Schüco. "Het bewustzijn om zorgvuldiger met onze planeet om te gaan en energie te besparen heeft ook zijn invloed op de manier van bouwen. Duurzame architectuur is geen modeverschijnsel maar de enige weg die we kunnen en moeten gaan."


Schüco systemen voldoen altijd aan de hoge eisen die gesteld worden aan duurzame productontwikkelingen. Bovendien bieden deze zelfde systemen maximale ontwerpvrijheid met het meest fraaie design, beste comfort, hoogste veiligheid en allerbeste thermische isolatie. De bescherming van het klimaat en het zuinig omgaan met fossiele grondstoffen is onze hoogste prioriteit. En daarbij voegen we aan toe, de lange levensduur van onze eindproducten en de oneindige recyclebaarheid van de materialen.

Offerte aanvragen

Schüco kozijnen uit eigen fabriek met 20 jaar garantie!

Offerte aanvragen