Slim besparen op je energiekosten met kunststof kozijnen

Maar hoe zit dat nou? Stel je een thermoskan voor. Zo eentje die je koffie urenlang warm houdt. Kunststof kozijnen doen eigenlijk hetzelfde, maar dan voor je huis. Ze houden de kou buiten en de warmte binnen wanneer je dat wilt, en andersom als het buiten juist te warm is. Dit betekent dat je verwarming of airco minder hard hoeft te werken. En minder hard werken betekent minder energie verbruiken. Minder energie verbruiken betekent lagere kosten. 

 

Daarnaast hebben kunststof kozijnen een langere levensduur in tegenstelling tot traditionele materialen en ze zijn ontworpen om hun isolerende eigenschappen jaar na jaar te behouden, zonder dat je ze moet schilderen of repareren. Dus die besparing? Dat is niet alleen voor nu, dat is een investering die blijft teruggeven, jaar na jaar.

Een investering die telt

Naast de keuze voor kunststof kozijnen, is het type glas dat je kiest van groot belang voor de energie-efficiëntie van je huis. Daarom is het interessant om naast standaard dubbelglas, ook te kijken naar HR++ of HR+++ Triple glas. Deze typen glas hebben een nog betere isolatiewaarde dankzij een speciale coating en een gasvulling tussen de glasplaten, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van warmteverlies. 

Overweeg je de overstap naar energiezuinige kunststof kozijnen om je huis comfortabeler en je energierekening lager te maken? Laat ons je helpen ontdekken hoe onze oplossingen jouw thuis kunnen transformeren. Vraag nu je vrijblijvende offerte aan en zet de eerste stap naar een duurzamer huis.

Vraag nu je vrijblijvende offerte aan

Een duurzame keuze

Kunststof kozijnen zijn niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor de planeet. Onze kunststof kozijnen voldoen aan de strengste duurzaamheidsnormen, zonder in te leveren op design en comfort. Ze zijn gemaakt van recyclebare materialen en dragen bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot door hun lange levensduur en uitstekende isolatie. Door voor kunststof te kiezen, doe je een groene belofte aan de toekomst.

Jouw partner voor duurzame kunststof kozijnen

Bij Thermo Totaal zijn we jouw partner in deze transitie naar duurzamere wonen. Niet alleen zoeken we samen naar de perfecte balans tussen duurzaamheid, energie-efficiëntie en esthetiek, maar we zorgen ook voor een zorgeloze ervaring van begin tot eind. 

 

Ons team van experts begeleidt je bij elke stap, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, en zorgt ervoor dat jouw visie realiteit wordt. Met onze jarenlange ervaring, toewijding aan kwaliteit en het gebruik van Schüco kozijnen, bieden we niet alleen een product aan, maar een complete oplossing die is afgestemd op jouw unieke behoeften en voorkeuren.

 

Wij geloven dat elke woning uniek is en dat jouw kozijnen dat ook moeten zijn. Daarom bieden we een breed scala aan maatwerkopties, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw huis past. Of je nu gaat voor een klassiek of een modern ontwerp, onze kunststof kozijnen verbeteren niet alleen de uitstraling van je huis, maar verhogen ook het wooncomfort en de waarde van je woning.

 

Breed kleurenpalet

Volledig recyclebaar

Ruime keuze aan beslagsysteem

Eigen fabricage

Optimale isolatiewaarden

20 jaar garantie!

Glasdiktes tot 40 mm

Verhoogt de veiligheid

Eenvoudige reiniging

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

4 tips naar een duurzaam thuis

In afwachting van de installatie van onze energiezuinige kunststof kozijnen, kun je alvast een aantal eenvoudige, maar effectieve stappen nemen om je huis energie-efficiënter te maken:

 

  • Energie zuinige verlichting: Overweeg de overstap naar LED-verlichting, mocht je dat nog niet gedaan hebben. LED-lampen zijn niet alleen een zegen voor je energierekening, ze bieden ook de sfeervolle verlichting die elke ruimte nodig heeft. 
  • Weg met de tocht: Voel je een koude luchtstroom bij ramen of deuren? Een paar tochtstrips doen wonderen en houden de warmte waar die hoort
  • Slim verwarmen: Door je thermostaat slechts een graadje lager te zetten in de winter, kun je besparen op je energierekening, zonder in te leveren op comfort.
  • Apparaten uitzetten: Kleine stand-by lampjes van je apparatuur kunnen ongemerkt toch energie verbruiken. Door apparaten volledig uit te schakelen of een stekkerdoos met schakelaar te gebruiken, kun je deze sluipverbruik tegengaan.

 

Met deze simpele aanpassingen maak je je huis al een stuk energiezuiniger en comfortabeler, en ben je helemaal klaar voor de grote stap naar onze kunststof kozijnen. Elk beetje helpt en jij zet alvast de eerste stappen richting een duurzamer thuis.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Schüco kozijnen uit eigen fabriek met 20 jaar garantie!

Offerte aanvragen