RECENSIES

recensies

solvari

4,7/5

op basis van 125 reviews

Gre


Het zijn toppers


Goed advies gekregen, en het is allemaal ook keurig gebeurd

Mieke


Vakmensen die hun beroep verstaan


Ben goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Werk werd vakkundig uitgevoerd door vriendelijke monteurs. Het resultaat is super! Ben er ontzettend blij mee en kan iedereen Thermo Totaal aanraden

Ron


Zeer tevreden


Ons hele huis voorzien van nieuwe kunststof kozijnen. Heel netjes werk afgeleverd. Prachtige kozijnen. En bijzonder aardige mensen.

Henk


Zeer tevreden


De monteurs Micheal en Jordy zeer professioneel,snel,vakkundig. Ik raad deze heren aan voor elke klus van Thermo totaal, mijn advies vraag naar deze heren voor uw renovatie of welke keurig klus. De foto`s zijn van de oude situatie naar de nieuwe. Tevens ook nog twee veluxramen vervangen.

Co


Heel nauwkeurig. Prima kerels. TOP.


De mannen zijn constant aan het werk geweest. Prima op tijd en heel beleefd. Mooi werk afgeleverd. We kijken weer met liefde naar ons huis.

Desteny


Heel nauwkeurig en optijd


kreeg heel goed advies, en toen het geplaats werd, werd het heel zorgvuldig gedaan is echt zeer netjes geplaats. zijn er heel tevreden over. als we weer gaan plaatsen gaan we zeker weer voor dit bedrijf

Niels


Top werk.


De 2 ouwe rotten in het vak, Jurgen en Hennie, waren echt super. Echte vak idioten die weten waar ze mee bezig zijn en waar ze over praten. Ze waren erg vriendelijk in de omgang.

Jacques


Professioneel en vlot geplaatst


Kreeg wel een verkeerde factuur, maar één telefoontje ( met Andrea) was voldoende om de zaak op te helderen. Glas en inzethor moeten nog wel nageleverd worden

Daniel


Duidelijke en heldere afspraken.


Alles is perfect geregeld. Ik had zelf wat twijfels, juiste kleur gekozen etc etc en dit was heel makkelijk te verifiëren toe ze kwamen inmeten. Alles perfect geregeld.

Susan


Harde werkers, mooi resultaat


Vriendelijke verkoper en goed contact. Ook goed en vriendelijk contact met de back Office. Leuk om een rondleiding te hebben gehad in de fabriek waar de kozijnen gemaakt zijn. De inmeet monteur slaan we even over. De monteurs waren goede vakmensen en werkten erg hard! Binnen no time was de klus geklaard en is er netjes afgewerkt!

Chris


Zeer tevreden. Prima vakmensen


Alle afspraken zijn nagekomen.

J.


Snelle levering, netjes geplaatst


vriendelijke, niet opdringerige vertegenwoordiger met een helder verhaal. duidelijkheid rond levering en plaatsing en goede kwaliteit (produkt)

Lees alle solvari-recensies

facebook

5/5

op basis van 37 reviews

Google

4,1/5

op basis van 51 reviews

Teun Lansink


Vakkundig vanaf verkoop/advies tot en met montage. Fijne medewerkers, goede communicatie en fijne samenwerking. Medewerkers zijn bereid in overleg stapje meer te doen. Montagelieden zeer netjes . Verkoper was ook vakkundig en meedenkend. Gezien onze toekomstplannen gaan we zeker weer samenwerken met dit bedrijf. !!!

Wendy Woldhuis


Vlot geplaatst zeer goed kwaliteit. Strakke afwerking zeer tevreden.

Maria van der Tol


Ontzettend goed geholpen door Justin van Thermo totaal, van begin tot einde van bet project( geheel onze kozijnen zijn verwijderd van huis en schuur, daarna nieuwe kozijnen erin) hebben we totaal geen zorgen gehad. Vriendelijke monteurs die hard werken. We zijn erg blij met het eindresultaat. Wij raden Thermototaal van harte aan.

Paula Froling


Afgelopen week zijn er bij ons thuis door Thermototaal nieuwe kozijnen geplaatst. Ziet er allemaal erg netjes uit. Monteurs ook erg vriendelijk en vakkundig.

Aat van Duijn


Na verschillende offertes gekozen voor ThermoTotaal vanwege de prijsstelling en de reeds uitgevoerde werkzaamheden in de buurt waar wij zijn wezen kijken. Wij hebben gekozen om alle ramen en deuren te vervangen door kunststof met houtlook. De jongens, ondanks het zeer slechte weer, werkte zeer netjes en in 2 dagen was alles geplaatst, inclusief alle afwerking. Het fijne bij Thermo Totaal is dat de prijs ook echt inclusief alles is dus ook de horren en de vensterbanken. En niets aanbetalen, gewoon achteraf als alles geplaatst is. Ook achteraf toen wij er achter kwamen dat wij geen bedieningsstokjes hadden voor de roosters, geen probleem, werden gewoon geleverd. Onze ervaring, top bedrijf.

Harry H.


Voordat ik in zee ging met Thermo totaal eerst natuurlijk de reviews gelezen en er stonden enkele negatieve bij. Maar ik kan niet anders zeggen dan alleen maar lof. De prijs kwaliteit verhouding gaf ook de doorslag , geweldig materiaal zeer robuust vooral de kantel kiep ramen, en het oogt zeer mooi, ik heb hout look ! Bij mij zijn 3 kozijnen vervangen en een voordeur, allemaal top. Zeer netjes afgewerkt en alle afspraken zijn perfect nagekomen. Zeer vakkundig en vriendelijk personeel die het kwamen plaatsen en alles werd schoon achter gelaten. En geen aanbetaling, gewoon achteraf ... Top bedrijf...

Tommy Haffert


Van eerste contact tot plaatsing perfect! De heren van Thermo werken vlot en netjes. Na plaatsing lopen ze alles nog even met je na of je tevreden bent met het resultaat. Niks anders dan complimenten!

J.W.M. Bovee


Dit bedrijf heeft een goed product geleverd, Alles geheel volgens afspraken. Deskundig en vriendelijk personeel. Netjes gewerkt en een mooi resultaat!

Ariane Pille


We hebben 8 ramen en kozijnen laten plaatsen. Geheel naar tevredenheid. Bij plaatsing was er een kleine schade ontstaan aan het kunststof, bij 1 raam maar dat werd heel snel naar alle tevredenheid opgelost. Ik kan dit bedrijf echt aanraden!

Petra Kers


Prachtige deuren en kozijnen zijn geplaatst. Vriendelijke medewerkers die alles weer netjes hebben opgeruimd voordat ze weg gingen. Ik ben erg tevreden over thermo totaal en zal het anderen ook aanraden.

M.L.A. Kroon


Gewoonweg FANTASTISCH, Voor een ieder die over wil stappen op kunstofkozijnen raad ik Thermo Totaal aan. De mensen die daar werken (kantoor,fabriek,buitendienst etc) wil ik bij deze bedanken voor het werk wat ze geleverd hebben. We zijn zeer tevreden over het produkt en alle afhandelingen en service. Daar Thermo Totaal een eigen fabriek heeft met gemotiveerde en vakbekwame werknemers komt dit ten goede van de prijs. Prijs / kwaliteit verhouding uitstekend. De kinderen hebben enorm genoten van de rondleiding in de fabriek en wij konden het eindresultaat goed beoordelen. Ilona bedankt nog voor de snelle feedback en voor iedereen bij Thermo Totaal ga zo door!!! GR.Fam Kroon

Jan Fischer


Een zeer professioneel bedrijf! Zowel de bijeenkomsten met de verkoper, technische medewerker, email contact met het kantoor en de monteurs in 1 woord: PERFECT! Ook de 2 uitstaande puntjes werden binnen een paar dagen opgelost.

Bekijk alle google-recensies