Financiering

bg (3)

Een duurzame en goede investering, Maar ook een substantiële uitgave

Niet iedereen heeft voor de renovatie van zijn/haar woning een dergelijk bedrag apart liggen of spaargeld ter beschikking. Thermo Totaal heeft voor u de oplossing! Dankzij onze jarenlange samenwerking met verscheidene erkende financiële instellingen kunnen wij u altijd vrijblijvend een passend voorstel doen. Zo kan iedereen zorgeloos genieten van zijn/haar gerenoveerde woning.

 

Uw wooncomfort en veiligheid staan bij Thermo Totaal voorop, maar u creëert daarbij nog eens een aanzienlijke marktwaarde stijging van uw woning. Uw wooncomfort en veiligheid zijn belangrijk, maar denkt u eens aan de vele besparingen. Zoals bijvoorbeeld de stookkosten die maandelijks verminderen.

 

Dus leveren wij niet alleen alle kwalitatieve voordelen van de renovatie, maar ook het voordeel van een onbezorgde investering, die zichzelf méér dan terugbetaalt! Door middel van een advies op maat kunt u niet alleen veel geld besparen, maar ook meteen comfortabel en veilig wonen in uw prachtige gerenoveerde woning.

Offerte aanvragen

Het nationaal energiebespaarfonds

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren.

 

Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Investeer slim èn maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis!

Meer informatie